Рюкзак DANAPER PILGRIM 30 L, Black /1733099/

Відгуки:
(0)
  • Модель: 1733099
  • Артикул: 1733099
  • Наявність: Попереднє замовлення
6 570 грн.
Основні характеристики
Всі характеристики
Матеріал: Nylon 1000D Cordura

Рюкзак DANAPER Pilgrim був спеціально спроектований для бійців спецпідрозділів, охоронців і все тих, кому доводиться працювати в міських умовах, або просто в натовпі.

Основу рюкзака DANAPER Pilgrim становить конструкція, схожа з більшістю моделей стандартних міських рюкзаків. При розробці рюкзака DANAPER Pilgrim не використовувалися зовнішні кріплення MOLLE та інші елементи, які роблять рюкзак "тактичним". Завдяки цьому рюкзак не привертає до себе уваги, як звичайних людей, так і фахівців з безпеки.

Рюкзак поділений на три основних відділення: Приховане збройне відділення, розміри якого дозволяють приховати в рюкзаку не тільки всі види пістолетів, але багато моделей пістолетів-кулеметів малого і середнього розміру. Особлива конструкція відділення для зброї дозволяє витягти зброю і виготовити до стрільби за рекордні 1,3 секунди з штатного положення "рюкзак за спиною". Універсальність конструкції дозволяє використовувати її правші і лівшам без необхідності складних маніпуляцій. Спеціальна кобура DANAPER Holster T дасть вам можливість розмістити свою зброю найзручнішим чином, а ще розташувати запасні магазини і спорядження, в швидкому доступі до якого є необхідність.

Так само передбачена можливість бронювання конструкції або за допомогою м'яких елементів (вшивається при виробництві), або стандартними плитами всіх класів включаючи найважчі (встановлюється в відділення для ноутбука.

Основне відділення чимала для того, щоб вмістити в себе ноутбук 15 дюймів. Так само в ньому є кріплення для фляжки або пляшки.

Мале відділення призначене як місце зберігання предметів, до яких потрібно мати швидкий доступ. У цьому відділенні розташований органайзер і кишені для окремого зберігання всього необхідного.

На всю продукцію Danaper надається гарантія два роки завдяки якості виготовлення і використання сучасних високоякісних матеріалів.


Габарити:

Висота - 47 см;

Ширина - 28 см;

Глибина - 22 см;


Об'єм 30 л.


Матеріали:

Тканина - Nylon 1000D Cordura (USA)


Фурнитура - Пластик, блискавки YKK (Японія)

Рюкзак DANAPER PILGRIM 30 L, Black /1733099/, 1733099, Всі товари

Характеристики
Характеристики
Матеріал Nylon 1000D Cordura
Відгуків

Немає відгуків про цей товар.

Вас можуть зацікавити
0
1 230 грн.