Сумка DANAPER Defender, Graphite /1104766/

Відгуки:
(0)
  • Модель: 1104766
  • Наявність: Попереднє замовлення
1 573 грн.

Поясна сумка DANAPER Defender - класична сумка, призначення якої – бути надійним помічником в питанні самозахисту. Приховане носіння короткоствольної вогнепальної зброї завдяки сумці DANAPER Defender стає легкою та комфортною справою.

Сумка DANAPER Defender має систему швидкого доступу, що дозволяє швидко вихопити зброю навіть в незручних умовах (за кермом, однією рукою, в тісних приміщеннях або натовпі).

Конструкція сумки DANAPER Defender дозволяє використовувати її як правші, так і шульзі. Фіксація пістолета у відділені для зброї відбувається за допомогою еластичної стропи на задній стінці сумки.

На лицьовому боці сумки DANAPER Defender, що відкривається, розташовані еластичні фіксатори для додаткового магазина. На дні розміщено напівкільце для кріплення страхувального шнура пістолета.

Фасад сумки DANAPER Defender має клапан, під яким розташована пласка кишеня. На внутрішній стороні клапана є прозоре відділення для документів, що має стрічку-фіксатор для запобігання випадкового випадіння. За клапаном розташована одна об’ємна кишеня для різноманітних дрібниць власника. Обабіч зовнішньої кишені розташовані накладні кишені з клапанами на кнопках. Основна функція даних кишень - приховати контури рами затвору пістолета, що всередині. Це актуально при використанні великих зразків засобів самозахисту, таких як Форт 17, Gloсk 17/19 тощо.

Фастекс ременя зафіксовано у положенні поблизу самої сумки, що дозволяє контролювати його в екстремальній ситуації. Стрічка відкриття закріплена на велкро (липучку) і продубльована кнопкою - це перешкоджає випадковому відкриттю відділення для зброї. Ремінь для поясу вироблено з поліамідної стропи завширшки 38 мм, довжини якої достатньо для носіння сумки на грудях через плече.

На всю продукцію DANAPER надається гарантія два роки, завдяки якості виготовлення і використанню сучасних високоякісних матеріалів.


Габарити:

Висота 17 см;

Ширина 35 см;

Глибина 11 см;


Матеріали:

Тканина - Nylon 1000D Cordura (USA)


Фурнітура - Пластик, блискавки YKK (Японія)



сумка, danaper, defender, graphite, /1104766/, 1104766, сумки, для, прихованого, носіння, зброї

Відгуків

Немає відгуків про цей товар.

Вас можуть зацікавити
0
1 230 грн.