Сумка-слінгер DANAPER Spade, Graphite /1771766/

Відгуки:
(0)
  • Модель: 1771766
  • Артикул: 1771766
  • Наявність: Є в наявності
1 690 грн.

Компактна сумка-слінгер DANAPER SPADE розроблена як універсальний аксесуар Вона стане надійним помічником в будь-яких умовах, тому не має значення подорожуєте ви пішки чи на автомобілі. Сумка-слінгер DANAPER SPADE легко стане частиною вашого образу як у місті, так і на природі.

Сумка-слінгер DANAPER SPADE - гарний приклад зручної і надійної сумки для носіння на спині/грудях. Ремінна система дозволяє використовувати сумку як шульгам, так і людям з ведучою правою рукою. Зручний ремінь розподіляє навантаження і не чіпляється за одяг, дозволяючи змінювати положення сумки легким рухом руки.

Сумка забезпечена великою кількістю відділень, зокрема і зручними органайзерами та кишенею на зовнішній стороні. Є також додаткове відділення для зберігання найцінніших особистих речей. 

Сумка-слінгер DANAPER SPADE дозволяє розмістити велику кількість особистих й вкрай необхідних речей. Тому вона ідеально підійде для вас, роблячи ваше життя комфортнішим і безпечнішим.

На всю продукцію DANAPER надається гарантія два роки, завдяки якості виготовлення і використанню сучасних високоякісних матеріалів. 


Габарити:

Висота 36 см;

Ширина 19 см;

Глибина 7 см;


Матеріали:

Тканина - Nylon 1000D Cordura (USA)


Фурнітура - Пластик, блискавки YKK (Японія)


Сумка-слінгер DANAPER Spade, Graphite /1771766/, 1771766, Всі товари

Відгуків

Немає відгуків про цей товар.

Вас можуть зацікавити
0
1 230 грн.