Сумка DANAPER Flat, Graphite /1041766/

Відгуки:
(1)
  • Модель: 1041766
  • Артикул: 1041766
  • Наявність: Є в наявності
1 370 грн.

Сумка DANAPER Flat - компактна сумка, що стане в пригоді у вашому повсякденному житті. Легка та дуже зручна сумка буде корисною, адже може доповнити ваш casual стиль корисним, зручним та якісним аксесуаром, особливо якщо ви активно рухаєтесь містом. 

Ергономічна форма сумки DANAPER Flat дозволить носити її на собі без жодних незручностей. Завдяки DANAPER Flat, ви завжди будете готові до будь-яких несподіванок, а вміст сумки буде захищеним у будь-яких умовах! Завдяки лаконічному дизайну в стилі urban, сумка DANAPER Flat дозволяє носити її під верхнім одягом, а також підійде як жінкам, так і чоловікам.

Габарити сумки дозволяють зручно розмістити в основному відділенні сумки DANAPER Flat необхідні повсякденні речі на зразок гаманця, документів, ключів тощо.

Сумка має два відділення на фасадній стороні для дрібничок на зразок ключів, документів, або мультитулу. В основному відділенні можна безпечно розмістити мобільний телефон, записник, гаманець та інше.

На всю продукцію DANAPER надається гарантія два роки, завдяки якості виготовлення і використанню сучасних високоякісних матеріалів.

 

Габарити:

Висота 34 см;

Ширина 23 см;

Глибина 3 см;


Матеріали:

Тканина - Nylon 1000D Cordura (USA)


Фурнітура - Пластик, блискавки YKK (Японія)

Сумка DANAPER Flat, Graphite /1041766/, 1041766, Всі товари

Відгуків
ALEX
ALEX
10.02.2021
Все очень быстро, доставили очень оперативно. Хочется пожелать более точно производить замеры. В моем случае у сумки важен каждый сантиметр. Если сумка пухлая, покупатель это видит и учитывает при осмотре онлайн. При осмотре оказалось, что она достаточно вместительная за счет ширины и мягкости. Все поместилось. Сумочку оставлю.
Відповідь адміністратора
Дякуємо зі відгук. Зробимо заміри більш наочними.
Вас можуть зацікавити
0
1 230 грн.