Сумка DANAPER Vega, Graphite /1504766/

Відгуки:
(0)
  • Модель: 1504766
  • Наявність: Є в наявності
2 567 грн.

Сумка DANAPER Vega - класичний слінгер, універсального призначення. Сумка пасуватиме для повсякденного носіння у якості EDC, як сумка для документів або для прихованого носіння засобів самооборони.

Фасад сумки обладнаний клапаном з фастексом, що прикриває основне відділення з органайзером. Конструкція органайзера дозволяє зручно, а головне, раціонально розмістити речі і не дає, при повному відкритті блискавки, відвалиться зовнішній стороні кишені.

Крім цього, сумка має містке відділення, що розташоване за органайзером, з плоскою кишенею для планшета або документів.

З одного боку сумки розміщена кишеня, що закривається клапаном, яка може вмістити газовий балончик, електрошокер або утилітарні речі власника. З протилежного боку сумка обладнана стропами MOLLE - це дозволить доважити сумку додатковим підсумком або елементом спорядження.

Обабіч сумки розташовані півкільця, а на плечовому ремені карабін, за їх допомогою зручно носити сумку DANAPER Vega як через праве, так і через ліве плече.

Сумка DANAPER Vega обладнана системою прихованого носіння і швидкого доступу до зброї. Відділення для зброї розташоване під усією задньою стінкою сумки, що дозволяє розміщувати як пістолети рівні за габаритами ПМ, так і більші зразки, такі як Форт, АПС, Glock 17/19, S & W P40 тощо.

Задня стінка відділення для зброї обладнана велкро панеллю (липучкою) до якої кріпиться кобура DANAPER HOLSTER T.

Така компоновка збройового відділення дозволяє більш гнучко налаштувати сумку під певний вид зброї, задати потрібну глибину розміщення, зручний кут розташування пістолета.

Обидві стінки збройового відділення мають демпфірування і полімерний каркас, що, крім маскувального ефекту, робить носіння пістолета комфортним. На дні відділення розташоване півкільце кріплення страхувального шнура для пістолета. 

На всю продукцію DANAPER надається гарантія два роки, завдяки якості виготовлення і використанню сучасних високоякісних матеріалів.


Габарити:

Висота 41 см;

Ширина 21 см;

Глибина 14 см;


Матеріали:

Тканина - Nylon 1000D Cordura (USA)


Фурнітура - Пластик, блискавки YKK (Японія)

сумка, danaper, vega, graphite, /1504766/, 1504766, сумки, для, прихованого, носіння, зброї

Відгуків

Немає відгуків про цей товар.

Вас можуть зацікавити
0
1 230 грн.