Сумка-слінгер DANAPER Velox, Black /1031099/

Відгуки:
(0)
  • Модель: 1031099
  • Артикул: 1031099
  • Наявність: Є в наявності
1 870 грн.

Сумка-слінгер DANAPER Velox - класична міська сумка-слінгер. Добре покаже себе і в повсякденному житті, і в лісі, і в дорозі, і, головне - за кермом.

Ідеально підійде як повсякденний аксесуар для найнеобхіднішого. Сумка-слінгер DANAPER Velox не привертає до себе завдяки лаконічному зовнішньому вигляду. Дана сумка забезпечена великою кількістю відділень, зокрема й органайзером.

Сумка-слінгер DANAPER Velox призначена зокрема й для носіння на грудях. Особливість сумки дозволяє використовувати найбільше відділення без відриву від процесу водіння автомобіля. Це робить сумку-слінгер DANAPER Velox максимально зручною для всіх хто проводить багато часу за кермом або в обмежених просторах.

Сумка-слінгер DANAPER Velox - хороший приклад зручної та надійної сумки для носіння на спині / грудях. Міцний ремінь розподіляє навантаження і не чіпляється за одяг, дозволяючи міняти положення сумки легким рухом руки. У сумки-слінгер DANAPER Velox є три можливих положення для носіння: на спині, на грудях, на плечі.

У сумці 2 відділення (велике і маленьке) і кишеня на зовнішній стороні. Основне  відділення забезпечене твердою основою, що дозволяє зберегти форму сумки і зберегти вміст від пошкоджень.

На всю продукцію DANAPER надається гарантія два роки, завдяки якості виготовлення і використанню сучасних високоякісних матеріалів.

Габарити:

Висота 42 см;

Ширина 25 см;

Глибина 5 см;


Матеріали:

Тканина - Nylon 1000D Cordura (USA)

Фурнітура - Пластик, блискавки YKK (Японія)

Сумка-слінгер DANAPER Velox, Black /1031099/, 1031099, Всі товари

Відгуків

Немає відгуків про цей товар.

Вас можуть зацікавити
0
1 230 грн.