Рюкзак DANAPER Spartan 30 L, Tan /1736128/

Відгуки:
(1)
  • Модель: 1736128
  • Артикул: 1736128
  • Наявність: Є в наявності
6 400 грн.

Рюкзак DANAPER Spartan - незвичайна комбінація класичного рюкзака для подорожей (туризму) і рюкзака для прихованого носіння зброї. Сфера застосування рюкзака DANAPER Spartan як спорядження найширша:

- зручний супутник в пішому поході в ліс,

- в подорожі,

- на полюванні,

- як великий (30 л.) міський рюкзак.

Основу рюкзака DANAPER Spartan становить зручна дихаюча конструкція спини з декількох м'яких демпферів, які рівномірно і зручно розподіляють навантаження і відводять зайве тепло від спини. Завдяки амортизаційним вставкам і зручній формі плечових лямок вага вмісту рюкзаку розподіляється рівномірно, а поясний ремінь (може встановлюватися або зніматися в разі потреби) дає додаткову опору на стегна і поперек.

Рюкзак складається з одного великого відділення, в якому розташовані різноманітні кишені. Клапан відділення відкидається максимально широко, що дозволяє зручно розміщувати габаритні предмети при упаковці і полегшує доступ до вмісту.

Дві внутрішні кишені під пляшки і стропи на внутрішній стороні великого відділення дозволять зберегти вміст від перемішування.

Але основною родзинкою даного рюкзака є відсік для зброї: завдяки додатковому простору (яке збільшується в разі потреби за допомогою блискавки внизу) можна розташувати зброю довжиною до 67 см.

На внутрішній поверхні спинної частини основного відділення розташовано додаткову кишеню з кріпленням, що дозволяє, наприклад, надійно зафіксувати зброю в вертикальному положенні.

Уздовж бічних стінок рюкзака розташовані об'ємні вертикальні кишені і додаткові відсіки для інструменту, обладнані системами MOLLE. У відкидному клапані так само є велика кишеня для речей, які мають бути під рукою в поході.

DANAPER надає 2 роки гарантії на продукцію завдяки якості виготовлення і використання сучасних високоякісних матеріалів.


Габарити:

Висота 53 см (З розкладеним збройовим відділенням 73 см);

Ширина 30 см;

Глибина 16 см;

Об'єм 30 л


Матеріали:

Тканина - Nylon 1000D Cordura (USA)


Блискавки YKK (Японія)


Фурнітура - Пластик Duraflex



Рюкзак DANAPER Spartan 30 L, Tan /1736128/, 1736128, Всі товари

Відгуків
Дмитро
Дмитро
25.04.2023
Мав такий рюкзак. Дуже хороша якість. Наа жаль втратив в боях під Бахмутом.
Зараз дуже дорогий.
В квітні 22 року купував за 3500 грн.
У кого є гроші купіть, не пожалкуєте!
Вас можуть зацікавити
0
1 230 грн.