Рюкзак-слінгер DANAPER Nautilus 56, Blue-black /1156650/

Відгуки:
(0)
  • Модель: 1156650
  • Артикул: 1156650
  • Наявність: Є в наявності
5 231 грн.

Рюкзак-слінгер Danaper Nautilus створений спеціально для тих, кому необхідно таємно транспортувати не тільки пістолет, але і довгоствольну зброю.

Важливою перевагою Danaper Nautilus є її цивільний вигляд, який абсолютно не приваблює увагу.

Цивільний вигляд та відсутність тактичних елементів дозволяє рюкзак-слінгер Danaper Nautilus вписати у повсякденний побут.

Основне відділення рюкзака призначене для розміщення зброї габаритами до 56 см (довжина) і 32 см (висота) в залежності від моделі. Ці габарити дозволяють комфортно використовувати таку зброю як АКС-74У, CZ Scorpion EVO3, KRISS Vector, Taurus ST 9, MKE 94 T зі складним прикладом - все це та багато іншого відмінно помістяться в Danaper Nautilus.

Завдяки унікальній системі відкривання і фіксації Quick Lock, зброя надійно закріплена в рюкзаку і не змінює своє положення навіть при активному русі.

Основна блискавка дозволяє повністю розкрити збройне відділення для зручного доступу. Клапан, що закриває збройне відділення, має стропи MOLLE для розміщення запасних магазинів. Три ручки (з боків і в нижній частині) дають можливість переносити рюкзак-слінгер Danaper Nautilus, а також зручно діставати його (наприклад, з машини). Плечовий ремінь має можливість налаштовуватися як для правші, так і для лівші, правильно розподіляє вагу. Діапазон регулювання ременя від 96 до 120 см.

Основне відділення рюкзака призначене для розміщення зброї з загальною довжиною менше на 3 см за довжину рюкзака. Ширина 32 см дозволяє розмістити майже всі моделі з приєднаним магазином та оптичними приладами (наприклад коліматорами). Також габарити рюкзака Danaper Nautilus дозволяють комфортно використовувати зброю в авто, чи просто в умовах обмежених просторів, адже не потребують багато місця за для її виготовлення для пострілу. Починаючи з пістолетів-кулеметів і до повнорозмірних AR-систем і дробових рушниць зі стволом до 51 см (МКМ-072Сб, АКС МП-УОС, Форт-201, а також Taurus ST 9, МКЕ 94 Т,  Remington 870, Mossberg 500 зі складним прикладом), і багато іншого відмінно помістяться в Danaper Nautilus (розмір сумісної зброї залежить від довжини моделі рюкзака).

Для приготування до першого пострілу вам знадобиться всього 1,5 с з положення «за спиною». Адже рюкзак-слінгер Danaper Nautilus обладнаний унікальною запатентованою системою швидкого доступу до зброї Quick Lock. Завдяки унікальній системі відкривання і фіксації Quick Lock, зброя надійно закріплена в наплічнику і не змінює своє положення навіть при активному русі.

Головна блискавка дозволяє повністю розкрити збройне відділення для зручного доступу.

Клапан, що закриває збройне відділення, має стропи MOLLE для розміщення запасних магазинів на внутрішній стороні.

Три ручки (з боків і в нижній частині) дають можливість переносити сумку, а також зручно діставати її (наприклад, з машини).

Плечовий ремінь має можливість налаштовуватися як для правші, так і для лівші, правильно розподіляє вагу. Діапазон регулювання ременя від 96 до 120 см. Також має додаткові кріплення для обладнання або рації.

На всю продукцію DANAPER надається гарантія два роки завдяки якості виготовлення і використання сучасних високоякісних матеріалів.

Габарити:

Висота 56 см;

Ширина 32 см;

Глибина 7 см;

Матеріали:

Тканина - Nylon 1000D Cordura (USA)


Фурнітура - Пластик, блискавки YKK (Японія)


Рюкзак-слінгер DANAPER Nautilus 56, Blue-black /1156650/, 1156650, Всі товари

Відгуків

Немає відгуків про цей товар.

Вас можуть зацікавити
0
1 230 грн.